Mijn naam is Anton de Gruyl, welkom op mijn website! Ik ben thuis in de vele facetten van het vak: verduurzaming, circulair – en bio based bouwen, opmeting, de bouwtekeningen, vormgeving, materiaalkeuze, regelgeving, de aanvraag van vergunningen, de uitvoering. Bij een eerste gesprek bekijken we de kaders: de wensen, de locatie, de regelgeving, de planning en de financiële mogelijkheden. Het is mij al snel helder hoe het er uit kan zien maar ben pas tevreden als de klant dat is. Ik werk snel en lever een verrassend ontwerp. De bruikbaarheid, het geheel én het detail krijgen bijzondere aandacht.

Het resultaat, dat telt maar……..het proces  – van opdracht tot oplevering – vind ik veel interessanter.

Hoe kan ik u als klant zo goed mogelijk begeleiden? Hoe ga ik aan de slag? Wie uit mijn netwerk van uitvoerende partijen kunnen worden betrokken? Wat kan en wil mijn opdrachtgever, zelf (laten) doen. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik maakt. U kunt mij inschakelen voor het hele traject, van de aankoop van een woning tot aan de sleuteloverdracht. U kunt mij dat unieke ontwerp laten vormgeven en uitvoeren. Maar u kunt u ook beperken tot de werktekeningen voor die transformatie, nieuwbouw, uitbouw, opbouw, keuken, badkamer, kelder of verbouwing. U kunt mij de bouwvergunning laten verzorgen voor een uitbreiding of uw droomhuis.

Ik werk altijd voor een vaste prijs. Een opdrachtvraag is gratis en vrijblijvend. Ik zie uit naar een mooie samenwerking! Niewsgierig? Hieronder staan mijn contact gegevens.

Informatie aanvragen